200 atlete met die mooiste lywe is in Yaroslavl!

Die Bodybuilding Open Cup van die Yaroslavl -streek is die belangrikste kompetisie in die streek, wat sedert 2007 deur liggaamsbouers van regoor die land bygewoon is. Die kompetisie tussen die eienaars van die mooiste lywe het al sewe jaar gegroei, beide in komposisie en in die aantal deelnemers. As die eerste toernooi 70 atlete bymekaargemaak het, dan was die 2015 -kompetisie - 200 liggaamsbouers. Die geografie van die deelnemers het ook uitgebrei. Vandag streef vooraanstaande atlete uit die Moskou -streek, Leningrad, Sverdlovsk en alle nabygeleë streke na die Yaroslavl -toernooi. Hierdie jaar is ons besoek deur gaste uit die suide - uit die Tsjetsjeense Republiek - ongeveer 15 streke in totaal.

Die Ope Beker van die Yaroslavl -streek in bodybuilding open 'n nuwe seisoen in hierdie sport en is vandag een van die grootste toernooie in die sentrale deel van Rusland. Ons voeg by dat die atlete onder meer belangstel in hierdie toernooi omdat die kompetisies daar gehou word in dieselfde benoemings as in die Russiese kampioenskap. Dit beteken dat liggaamsbouers 'n goeie geleentheid het om die belangrikste kompetisies van die land te "oefen".

Yaroslavl by die ope beker is verteenwoordig deur ongeveer 40 atlete, insluitend ervare liggaamsbouers en beginners.

Dit is baie aangenaam dat ons span nie teleurgestel het nie: Alexey Borisov (meester van sport, kampioen van Rusland), Vladislav Moshkin (meester van sport, kampioen van Rusland) - word goue medaljewenners, Nikolai Solontsev (meester van sport, kampioen van Rusland) - silwer geneem. Ons meisies Olga Babikova (2de plek) en Daria Bobina, die hoop op Yaroslavl -liggaamsbou, het hulself ook goed vertoon.

Mans het deelgeneem aan die “Bodybuilding” -benoemings - die mees wydverspreide en skouspelagtigste kategorie van manlike liggaamsbou. Die essensie daarvan is dat atlete volgens ouderdom (juniors, mans, meesters) en gewigskategorieë van 80 tot 95 kg en hoër verdeel word. Klassieke liggaamsbou is ook aangebied, wat 'n strenger raamwerk vereis, aangesien atlete in kategorieë ingedeel word volgens die toelaatbare verhouding tussen lengte en gewig. En daarbenewens het inwoners van Yaroslavl die jongste tipe liggaamsbou gesien - bodybuilding op die strand, of die Mans -fisikus (Men's Physique). Geskep vir mans wat die liggaam en sy verhoudings volg, maar nie wil deelneem nie (of kan nie volgens hul fisiese eienskappe nie) deelneem aan die kategorieë "Bodybuilding" en "Classic Bodybuilding". Daar word geglo dat hierdie benoeming 'n gesonde leefstyl en die begeerte om 'n pragtige liggaam te hê, beter as ander gewild maak.

Vroue het in die volgende benoemings opgetree: liggaamsbou (in hierdie tipe lyk die beoordelaars, soos by mans, na spiervolumes), fiksheid (gimnastiese opleiding word bygevoeg), liggaamsfiksheid (alles is dieselfde as fiksheid, maar sonder gimnastiek) en bikini - strand, dit wil sê liggewig liggaamsgeskiktheid.

Die skeidsregterspan word verteenwoordig deur gekwalifiseerde afrigters en atlete, onder wie byvoorbeeld ons vooraanstaande atleet Ivan Surovtsev, kampioen van die Moskou -streek, was; pryswenner van die Russiese beker in die kategorie tot 90 kg, deelnemer aan die Arnold Classic Madrid 2014 (7de plek), onderkampioen van Rusland in 2014.

U kan die optredes in die fotogalery van die vrou se dag kyk.