1. Die onderwerp van die ooreenkoms.
    • Hierdie ooreenkoms is geldig vir die https://healthy-food-near-me.com webwerf en word gesluit tussen die gebruiker van hierdie webwerwe en die eienaar van die webwerwe (hierna https://healthy-food-near-me.com )
    • Hierdie ooreenkoms bepaal die prosedure vir die ontvangs, berging, verwerking, gebruik en openbaarmaking van die gebruiker se persoonlike data en ander inligting wat https://healthy-food-near-me.com van werfgebruikers ontvang. Die gebruiker vul persoonlike data in.
    • Om inligting, 'n aankondiging te plaas, gebruik die webwerf op enige van die https://healthy-food-near-me.com webwerwe, moet die gebruiker hierdie ooreenkoms aandagtig deurlees en sy volle ooreenkoms met die bepalings daarvan uitdruk. Bevestiging van volle toestemming met hierdie ooreenkoms is die gebruik van die webwerf deur die gebruiker.
    • Die gebruiker het nie die reg om inligting, aankondigings te plaas, die webwerf te gebruik as hy nie met die bepalings van hierdie ooreenkoms saamstem nie, of as hy nie die wettige ouderdom bereik het wanneer hy die reg het om ooreenkomste aan te gaan of nie 'n gemagtigde persoon is nie van die maatskappy namens wie die inligting geplaas word, aankondiging.
    • Deur inligting op webwerwe te plaas wat die webwerf gebruik, voer die gebruiker persoonlike data in, of, op 'n ander manier, en / of deur enige aksies op die webwerf uit te voer en / of enige deel van die webwerf te gebruik, stem die Gebruiker uitdruklik in met die bepalings van hierdie ooreenkoms en voorsien https://healthy-food-near-me.com met die reg om persoonlike data van gebruikers te ontvang, te stoor, te verwerk, te gebruik en bekend te maak onder die bepalings van hierdie ooreenkoms.
    • Hierdie ooreenkoms reguleer nie en https://healthy-food-near-me.com is nie verantwoordelik vir die ontvangs, berging, verwerking, gebruik en openbaarmaking van die gebruiker se persoonlike data en enige ander inligting aan derde partye wat nie deur https besit of bedryf word nie. ://healthy-food-near-me.com, en individue wat nie AvtoTachki-werknemers .com is nie, selfs al het die gebruiker toegang tot die werwe, produkte of dienste van hierdie persone verkry deur https://healthy-food-near-me .com of die nuusbrief. Vertroulik in begrip, is hierdie Ooreenkoms die enigste inligting wat in die werf se databasis gestoor word in 'n geënkripteerde toestand en is slegs beskikbaar by https://healthy-food-near-me.com.
    • Die gebruiker erken dat, in die geval van die versuim van die beveiliging en beskerming van sy persoonlike data en magtigingsgegewens, derde partye ongemagtigde toegang tot die rekening en persoonlike en ander gebruikersdata kan verkry. https://healthy-food-near-me.com is nie verantwoordelik vir verliese wat deur sodanige toegang gely word nie.
  2. Die prosedure vir die verkryging van persoonlike data.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Koekies om dienste te lewer afhangend hiervan, byvoorbeeld om data tussen besoeke in 'n mandjie op te slaan;
    • Die IP-adres van die gebruiker.
  2. Alle inligting word net so deur ons versamel en verander nie in die versameling van data nie. Die gebruiker is verantwoordelik vir die verskaffing van betroubare inligting, insluitend inligting oor persoonlike data. Https://healthy-food-near-me.com het die reg om, indien nodig, die akkuraatheid van die verstrekte inligting te verifieer en om bevestiging van die verstrekte inligting aan te vra. indien nodig, om dienste aan die gebruiker te lewer.
  3. Die prosedure vir die gebruik van gebruikersinligting.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Voorwaardes vir toegang tot die databasis.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • op redelike versoeke van staatsinstansies wat geregtig is om sulke data en inligting te eis en te ontvang;
    • as die gebruiker na die mening van https://healthy-food-near-me.com die bepalings van hierdie ooreenkoms en/of ander kontrakte en ooreenkomste tussen https://healthy-food-near-me.com en die gebruiker.
  7. Hoe om hierdie inligting te verander / uit te vee of uit te teken.
  1. Gebruikers op enige gegewe tydstip kan verander / verwyder persoonlike inligting (foon) of teken uit. Die werk van sommige funksies van https://healthy-food-near-me.com, wat die beskikbaarheid van inligting oor die gebruiker vereis, kan opgeskort word vanaf die oomblik dat die inligting verander/verwyder word.
  2. Die gebruiker se persoonlike data word gestoor totdat dit deur die gebruiker verwyder word. Voldoende kennisgewing van die gebruiker oor die verwydering of ander verwerking van persoonlike data is 'n brief (inligting) wat gestuur word na die e-pos wat deur die gebruiker gespesifiseer word.
  3. Data beskerming.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kontakadres in geval van vrae.
  4. In geval van vrae, wense, klagtes rakende die inligting wat u verskaf, kontak die e-posadres: Support@healthy-food-near-me.com. Op skriftelike versoek en na aanbieding van 'n dokument wat sy identiteit en gesag bevestig, kan ons die gebruiker inligting verskaf oor die prosedure vir die verkryging van inligting oor die ligging van die databasis.
  5. Veranderings aan die privaatheidsbeleid.
  6. Ons kan die bepalings van die privaatheidsbeleid verander. In hierdie geval sal ons die weergawe op die bladsy met voorwaardes vervang, so kom gereeld na https://gesond-voedsel-naby-me.com/ privaatheidsooreenkoms Alle veranderinge aan die ooreenkoms tree in werking vanaf die oomblik van publikasie daarvan. Deur die webwerf te gebruik, bevestig die gebruiker die aanvaarding van die nuwe bepalings van die privaatheidsbeleid in die bewoording wat van krag was op die tydstip waarop die gebruiker die webwerf gebruik.
  7. Bykomende bepalings.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. In die geval dat enige bepaling van die privaatheidsbeleid, insluitend 'n voorstel, klousule of 'n gedeelte daarvan, geag word strydig met die wet of ongeldig te wees, sal dit nie die oorblywende bepalings beïnvloed wat nie die wet weerspreek nie; volle krag en geldig is, en enige ongeldige bepaling, of 'n bepaling wat nie sonder verdere optrede deur die partye nagekom kan word nie, word as gewysig beskou, gewysig in die mate dat dit nodig is om die geldigheid daarvan en die moontlikheid van implementering te verseker.
  3. Hierdie ooreenkoms strek tot die gebruiker vanaf die oomblik dat hy die webwerf gebruik, insluitend die plasing van die advertensie, en is geldig totdat enige inligting oor die gebruiker op die webwerf gestoor word, insluitend persoonlike data.