Slank moeders vertel hoe om gewig te verloor en van die bevalling te herstel

Dit is heel moontlik om skraal en aantreklik te wees, selfs na die geboorte van 'n baba. Die belangrikste ding is die regte motivering en selfvertroue. Vrouedag het slanke moeders gevra hoe hulle in vorm gekom het nadat hulle geboorte geskenk het en hoeveel moeite dit hulle gekos het.

Vir my is skraal wees ...

Keuse en volle verantwoordelikheid! Harmonie is immers selfliefde. Dit is genoeg om minstens 20 minute per dag te spandeer om u spiere en liggaam in goeie vorm te hou. 'N Pragtige figuur is glad nie 90/60/90 nie, dit is alles nonsens. Die belangrikste is 'n harmonieuse verhouding tussen siel en liggaam, en niemand het die lig in die oë gekanselleer nie.

Hoeveel het jy tydens swangerskap gekry en hoe het jy gewig verloor na die bevalling?

Toe ek 21 word, het ek te veel gewig obsessief en sonder seremonie in my lewe ingekom, en ek het op 'n stadium besluit dat dit nie sou gebeur nie! Ek het oorgeskakel na behoorlike voeding en sport, en binne 9 maande het ek gewig verloor van 68 kg tot 49. Daarom het ek tydens my eerste swangerskap my dieet noukeurig gemonitor en 9 kg opgetel. In die tweede swangerskap het ek 11 kg bygevoeg, en ek hoef feitlik niks af te gooi nie. Die derde swangerskap was te "romanties": waarskynlik omdat dit 'n meisie was. Ek het nie veel beweeg nie en het geëet wat ek myself nie voorheen met vuurwapen sou toelaat nie. As gevolg hiervan het ek 15 kg opgetel. En na die geboorte - plus een maat en 'n klomp nuwe klere. Ek het so van myself begin hou en wou nie die ou maer meisie met die grootte XS wees nie.

Wat doen jy om fiks te bly?

Ek is nou al 14 jaar vegetariër. Elke oggend probeer ek in die vars lug draf. Geen slegte gewoontes, insluitend alkohol, behoorlike voeding. Daar is 'n glas wyn, maar dit is 'n seldsame uitsondering.

U standaard dieet en daaglikse roetine

Die oggend is 'n glas water met suurlemoen en heuning. Vir ontbyt, pap met heuning en gedroogde vrugte of maaskaas. Dan 'n happie - 'n brood, 'n appel. Vir middagete, groente, kruie of seekos. Aandete - groente en proteïene. Ek besoek die gimnasium 3 keer per week. Oor die algemeen maak ek nie 'n kultus uit harmonie nie. Ek verstaan ​​dat daar, behalwe sport, anti-sellulietmassering, 'n gewone lewe bestaan, 'n man, kinders, 'n gunsteling besigheid. En as 'n persoon in harmonie is met sy natuur, kan hy nie net aan harmonie dink nie. Alhoewel dit 'n goeie bonus vir 'n vrou is!

Vir my is skraal wees ...

Die toestand van innerlike vertroue, geluk, gesondheid. Wel, en vreugde vir my man.

Hoeveel het jy tydens swangerskap gekry en hoe het jy gewig verloor na die bevalling?

Ek het in vier jaar drie seuns in die wêreld gebring. Dit was drie swangerskappe agtereenvolgens, en ek het uiteindelik 23 kilogram opgetel. Om weer in vorm te kom, was ek op 'n dieet, het ek my beperk in tyd, dit wil sê ek het nie na 18 uur geëet nie, plus fisiese aktiwiteit. Na die geboorte van my dogter - die vierde kind - was die gewigstoename onbeduidend, ongeveer 5 kg, en dit was nie so moeilik vir my nie. Ekstra 2-3 kilogram en verskyn nou soms, veral na die nuwejaarsvakansie.

Wat doen jy om fiks te bly?

Ek is 'n balletdanser by die Musical Comedy Theatre. En nou is ek ook 'n choreograaf by die Academy of Sports, waar ek ritmiese gimnastiek doen. Om harmonie te handhaaf, gebruik ek beproefde metodes: oefening en dieet.

U standaard dieet en daaglikse roetine

Ek werk baie, en ek het 'n baie besige skedule, plus swaar vragte. Oor naweke probeer ek net ontspan en krag kry. Wat die dieet betref, verbruik ek, sover moontlik, so min as moontlik skadelik vir skoonheid en gesondheid. Maar soms bederf my man my, en ek bederf myself met iets lekker.

Vir my is skraal wees ...

Die manier van dink. Dit is aan jou wie jy is en wie jy is! Dieet speel nie 'n spesiale rol nie. Ek glo dat ons liggaam baie wys is, en dat u na sy advies moet luister, en hy sal u die regte produk en die lewensritme wat by u pas, vertel. En onthou dat water nie onder 'n lêklip vloei nie. Die eksterne harmonie begin dus met die interne harmonie, met die installasie.

Hoeveel het jy tydens swangerskap gekry en hoe het jy gewig verloor na die bevalling?

Toe ek die eerste keer 'n ma geword het, was ek 24 jaar oud. Jong organisme, energie en uithouvermoë. As gevolg hiervan het ek 15 kg opgetel. Hulle sê dat as jy 'n meisie verwag, jy beter word en swel, ek stem waarskynlik daarmee saam. Maar dit was maklik om gewig te verloor. Sy het nie spesiale vragte gebruik nie, en sy het vroeg gaan werk, selfs voor die einde van kraamverlof. Met my tweede kind het ek feitlik nie gewig opgetel nie, selfs nie al my vriende het van swangerskap geweet nie, aangesien my maag klein was. Met die koms van die tweede kind word dit makliker, u weet reeds wat moontlik is en wat nie. Ek en my dogter het selfs gevlieg toe ek 7 maande oud was. Aangesien ek nie gewig opgetel en goed gelyk het nie, het ek selfs daarin geslaag om gegooi te word en aan 'n skoonheidskompetisie deel te neem toe my seun 4,5 maande oud was.

Wat doen jy om fiks te bly?

Ek het nie vrye tyd nie, miskien is dit die geheim? Ek neem altyd aktief deel aan die openbare lewe, skiet op TV, adverteer - dit alles laat my nie toe om te ontspan nie. Kry een kind by die skool, 'n ander na die kleuterskool, sirkels, danse. Rus by kinders is 'n aparte onderwerp. Hierdie jaar het ons byvoorbeeld 'n motorreis na Sochi onderneem.

U standaard dieet en daaglikse roetine

Ek is mal daaroor om te slaap, en as ek die geleentheid kry om voor middagete te slaap, doen ek dit! In die oggend na slaap, verpligte prosedures - reiniging van die vel, stort, room. Ek het nie 'n spesiale dieet nie, dit hang alles af van hoe laat die dag begin. Dit is noodsaaklik om vasdae te reël. Die belangrikste reël wat u moet volg, is om nie meer as 1500 per dag u kalorie -inname te monitor nie.

Vir my is skraal wees ...

Die leefstyl wat ons self kies. Dit is 'n innerlike gevoel van troos.

Hoeveel het jy tydens swangerskap gekry en hoe het jy gewig verloor na die bevalling?

Ek het 13 kg opgetel. Om gewig te verloor na die bevalling was vir my nie moeilik nie. Ek was voortdurend aan die beweeg, en met 'n baba is dit onmoontlik om anders te doen!

Wat doen jy om fiks te bly?

Ek was nog nooit so fiks soos nou nie. Behoorlike voeding, waarna ek probeer voldoen, het 'n tasbare uitwerking gehad. As ek iets erg wil hê, sal ek dit natuurlik nie ontken nie, maar meestal eet ek gesonde kos in klein porsies 4-5 keer per dag. Sport is ideaal nodig, maar daar is nie altyd genoeg tyd daarvoor nie. Daar was 'n tydperk toe ek 'n jaar lank saam met 'n afrigter in die gimnasium was! Die resultaat was nie lank nie, die liggaam het in die eerste maande begin toeneem.

U standaard dieet en daaglikse roetine

My daaglikse dieet is ontbyt, middagete en aandete plus twee versnaperinge. Ek spandeer die meeste van my tyd by die werk, en dit is moeiliker om my dieet daar by te hou. Dit is makliker om tuis te eet, maar ek probeer gesonde kos maak, ongeag waar ek is.

Vir my is skraal wees ...

'N integrale deel van my voorkoms en die resultaat van my lewenstyl.

Hoeveel het jy tydens swangerskap gekry en hoe het jy gewig verloor na die bevalling?

Ek het twee kinders, 'n seuntjie en 'n meisie. Tydens swangerskap het ek ongeveer 12 kg opgetel. 'N Maand nadat sy geboorte geskenk het, het sy begin gimnastiek doen en die pers uitgeoefen. Baie ure se stap met die kind het daartoe bygedra dat ek vinnig van ekstra kilogram ontslae geraak het.

Wat doen jy om fiks te bly?

Ek is 'n ballerina, ek werk by die Opera en Ballet Theatre. My beroep beteken dat ek in goeie fisiese vorm is. 'N Groot aantal repetisies en optredes help om mooi te lyk.

U standaard dieet en daaglikse roetine

Om in 'n teater te werk verg baie fisiese koste, en kos speel in hierdie geval 'n belangrike rol: 'n stewige ontbyt, 'n volledige middagete en 'n ligte aandete. Ek het min geëet, maar gereeld. Eet 'n groot hoeveelheid vars groente en vrugte, vleis, vis, suiwelprodukte, vermy suiker, sout, aartappels, pasta is meer 'n kwessie van gewoonte as 'n spesiale ballerina se dieet.

Vir my is skraal wees ...

'N Getinte lyf, 'n plat maag, pas by lengte en gewig.

Hoeveel het jy tydens swangerskap gekry en hoe het jy gewig verloor na die bevalling?

Ek het 15 kg opgetel. Ek het sonder veel moeite gewig verloor, aangesien ek borsvoed en die regte voeding, sowel as tuisoefeninge, dopgehou het.

Wat doen jy om fiks te bly?

Gim, joga en moenie alles van kos in jouself druk nie. Tans besoek ek nie die gimnasium nie, maar ek probeer minder eet. Gewig neem nie toe nie en word normaal gehou.

U standaard dieet en daaglikse roetine

Ontbyt is koffie. Die aandete is vol, ek laat myself absoluut alles toe. Vir aandete, tee, jogurt of maaskaas, slaai. Water voor elke ete. Na 19:XNUMX probeer ek glad nie eet nie.

Vir my is skraal wees ...

Ek het nie aan hierdie vraag gedink nie. Maar ek dink nie dit maak regtig saak of jy slank is of nie. Maar die gemoedstoestand van 'n persoon is baie interessanter en belangriker as sy gewig.

Hoeveel het jy tydens swangerskap gekry en hoe het jy gewig verloor na die bevalling?

Gedurende my hele swangerskap het ek 13,5 kg opgetel. Na die geboorte was die moeilikste om nie gewig te verloor nie, maar inteendeel om die ontbrekende liggaamsgewig te kry. My gewig voor swangerskap was 58 kg, en na die geboorte 54 kg. Oor die algemeen help borsvoeding om oormaat te verloor.

Wat doen jy om fiks te bly?

Om eerlik te wees, ek doen absoluut niks om my figuur te behou nie, ek doen nie eens sport nie. Ek dink dit gaan alles oor genetiese harmonie.

U standaard dieet en daaglikse roetine

Ek eet wat ek wil! En ek dink nie daaraan om gewig te kry nie. Ek volg nie die dieet nie, ek wou - ek het geëet.

Vir my is skraal wees ...

Aantreklikheid kom eerste. Ek hou van hierdie toestand!

Hoeveel het jy tydens swangerskap gekry en hoe het jy gewig verloor na die bevalling?

Ek het ongeveer 15-16 kg opgetel. Dit was vir my maklik om gewig te verloor, alles het op een of ander manier vanself gegaan, sonder veel moeite van my kant af.

Wat doen jy om fiks te bly?

En ek was nog altyd dun, ek was gelukkig hierin. Maar u moet reeds na die gimnasium gaan en 'n bietjie pomp!

U standaard dieet en daaglikse roetine

Word 7 uur wakker. Ek was, maak gereed, maak die kind wakker, voer, trek aan en neem hom tuin toe. Daarna eet ek ontbyt - hartlik of lig. Dan kan ek bietjie rus of begin huiswerk doen. Vir middagete eet ek wat ek wou, daar is geen spesifieke dieet nie. As die kind nie in die tuin is nie, moet u dan slaap. Saans eet ons, was, swem - en slaap. Ek probeer saam met my seun gaan slaap om lekker te slaap. As 'n reël rus ons reeds om 21:XNUMX.

Vir my is skraal wees ...

Trots en begeerte om beter te word.

Hoeveel het jy tydens swangerskap gekry en hoe het jy gewig verloor na die bevalling?

Ek het 15 kilogram opgetel, wat baie vinnig verdwyn het. In die gewig wat voor swangerskap was, kom dit na 3 maande en verloor dan nog 12 kilogram.

Wat doen jy om fiks te bly?

Ek doen nie veel moeite nie, maar daar is nog werk wat gedoen moet word. Daarom beplan ek in die nabye toekoms om na die gimnasium te gaan.

U standaard dieet en daaglikse roetine

Wakker word om 7:30 en ontbyt. Ons speel, stap saam met ons dogter. As sy 'n dutjie neem, probeer ek tyd neem vir myself: manikuur, gesig- en haarmaskers, bywoning van haarkapperskursusse. As ek 'n gratis uur het, probeer ek lees.

Vir my is skraal wees ...

Nie pynlik dun nie. Die liggaam moet atleties, fiks wees. Wat belangrik is, is nie watter getal jy op die weegskaal sien nie, maar wat jy in die spieël sien en of jy van jouself hou. Voor die sport het ek 51 kg geweeg, maar teen die huidige gewig van 57 kg hou ek baie meer van myself. Om maer te wees, is dus 'n lewenstyl wat dieet, oefening en kardio insluit.

Hoeveel het jy tydens swangerskap gekry en hoe het jy gewig verloor na die bevalling?

In totaal het ek 11 kg opgetel in die eerste swangerskap, 9 kg in die tweede. Om dit makliker te maak om ekstra kilo's te verloor na die bevalling, moet u u dieet tydens swangerskap monitor.

Wat doen jy om fiks te bly?

Sport, 'n dieet en natuurlik behoorlike voeding help my om myself in goeie vorm te hou. Ons is wat ons eet, dus kos is 80% vir die bou van 'n droomfiguur.

U standaard dieet en daaglikse roetine

Ek gaan 3 keer per week gym toe. En ek begin nou ook die kardioseisoen, want die weer is goed, dit is nog 3 dae hardloop. U moet dit op 'n leë maag doen, maar as u die krag het. Daarom eet ek vroegoggend om 7-8 uur 'n volledige ontbyt, dit is die rykste maaltyd van die dag. Ek probeer oefen 2 uur nadat ek geëet het. U kry 4-5 maaltye per dag. Saans eet ek voedsel wat proteïene bevat - hoender, vis, seekos. Met 'n soortgelyke leefstyl moet u natuurlik nie vergeet van addisionele bronne van vitamiene nie.

Vir my is skraal wees ...

Die konsep van harmonie, vir almal, is subjektief, in smaak en kleur. Vir my is dit 'n toestand om skraal te wees.

Hoeveel het jy tydens swangerskap gekry en hoe het jy gewig verloor na die bevalling?

Tydens swangerskap het ek die norm gekry - 13 kg, nie meer en nie minder nie. Gewig na bevalling het vanself weggegaan. Maar tog het ek my by die regte dieet gehou en geen dieet nie!

Wat doen jy om fiks te bly?

Behoorlike voeding, oefening, volgens my welstand en opleidingsvlak, beweeg ek baie, en die belangrikste is dat ek van myself hou! Die belangrikste is om jouself lief te hê vir wie jy is, en ander sal dit agterkom!

U standaard dieet en daaglikse roetine

Soos almal-huis-werk, werk-huis! Maar drink terselfdertyd baie vloeistowwe en 'n gesonde dieet. Ek weier nie allerhande heerlike graan, ligte sop nie, want daar is eintlik baie lekker en gesond. Ek sit nooit stil nie!

Lewer Kommentaar